keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Cargotec

Lähes kaikki sijoittajat ovat samaa mieltä että Cargotec on hyvä ja edullinen tarina tällä hetkellä. Konsensus on niin häkellyttävän selvä että joku koira tähän on pakko olla haudattuna kun kurssi ei rallaakaan päivästä toiseen. Ovatko kaikki mahdolliset ostajat jo mukana?

Pientä lisävaloa saatiin tänään: "CARGOTEC OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 18.6.2014 KLO 14.00: Cargotec täsmentää aiempaa arviotaan Kalmarin projektien kustannusylityksistä". Vaikka tällä ei ole yhtiön mukaan vaikutusta 2014 näkymään niin pikkuisen sieltä koiran häntää jo pilkisti maan alta.

Huvittava mutta toki valitettava sattuma oli erään analyysitalon viesti 3 minuuttia ennen tuota pörssitiedotetta, jossa he kertoivat lisänneensä Cargotecin painoa salkussa (olisiko lesson learned tässä se, että julkaise suositukset aina 1 min tasatunnin jälkeen jotta et astu teoreettiseen proffarimiinaan?). Toki näitä huonoja tuureja sattuu jokaiselle ja pitkän tähtäimen sijoittamisestahan tässä on kyse ja kurssireaktio nyt oli ihan minimaalinen ainakin toistaiseksi. Olen itse ollut hieman nuiva näiden konepajojen suhteen mutta myönnän että nyt kärkyn nopeahkoa ensimmäistä ostoa Cargossa.

Let us go and grab some green! Good luck!

t. HSEn viimeinen hissipoika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti