torstai 21. elokuuta 2014

Bulls back on track + muutama sananen Apetitista

Kuten aiemmin kirjoittelin, viime viikkojen notkahduksessa (Ukrainan kriisin vuoksi) oli kuitenkin kyse vain tyypillisestä risahduksesta sinänsä terveessä Bull- markkinassa:
http://hissipoika.blogspot.de/2014/08/klassinen-ostopaikka-klassisessa.html

Apetit ja Sucros: Oikeus määräsi Apetitin maksamaan osan välimiesoikeuden palkkioista sekä korvaamaan Nordic Sugarille osan sen oikeudenkäyntikuluista (2.4M€). Melkoinen isku siihen verrattuna että keissistä odotettiin ilmeiseti miljoonien kertaluontoista korvausta.

Mikään asia ei juuri nyt vakuuta tässä firmassa. Nettovelaton joo mutta ei oikein minkäänlaista selkeää suuntaa kuinka paranevaa tulosta jatkossa tehtäisiin. Uusi vt toimarikin taisi tulla hallituksesta. Viljaliiketoiminta takoo vakaata tulosta ja ruokapuoli heiluu plussalta miinukselle melkoisen randomisti.

KLn artikkelissa aiemmin kesällä Suuromistaja kommentoi "Apetitia ovat liikaa vieneet huonot konsultit yritysostoja myöten". Mihinkä tällä viitataan? Caternetiin? Kuinka tämä "ongelma" on korjattu? Mitä hallitus ja johto mahtavat ajatella suuromistajien kommenteista?

Lisäksi puhellaan että tjan potkut tulivat mm syystä että "häntä ei näkynyt tehtaalla".

"Apetit saa uuden toimitusjohtajan, joka joutuu kuuntelemaan myös hallintoneuvostoa eli lähinnä paikallisia maanviljelijöitä. Apetit onkin jäänyt pörssiyhtiönä kummajaiseksi, jossa toimii vielä hallintoneuvosto."

Ei tuo nyt kyllä kovin ammattimaista ja dynaamista kuvaa ainakaan minulle anna. Kyseessä on toki toimittajan näkemys mutta jos näin on niin mielestäni minkään yrityksen johdon EI pidä kuunnella maanviljelijöitä eikä ketään muutakaan (no, hallitusta toki).

KLn koko artikkeli: http://app.kauppalehti.fi/news/article/paauutiset?article=201406688432


Let us go and grab some green! Good Luck!

-HSEn viimeinen hissipoika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti