torstai 14. elokuuta 2014

TEM, NRE

Tecnotree: Kauanko tämän menestystä on nyt odotettu? 10 vuotta? Valitettavasti aika on ajanut ohitse ja jos TEMmissä olisi ollut jotain todellista substanssia näkisin että yrityskaupat olisi nähty jo vuosia sitten. Rahoitustilanne on jälleen kerran kriittinen ja kaikki luottolimiitit ovat käytössä. 4.3M€ tappio oli karmaiseva jos ajatellaan että kassassa on tällä hetkellä n 3M€ ja lisärahouitus on vähintäänkin epäselvää.

Oma näkemykseni on että valitettavasti konkurssi tulee. Sääli koska itsekin on tullut aikoinaan tätä omistettua. "Sell".

NRE: Kaikki ovat varmasti yhtä mieltä siitä että firman taloudellinen tilanne on loistava ja kyseessä on laatufirma. Tässä tilanteessa silmämme ovatkin käytännössä lähes vain ja ainostaan Venäjän tilanteessa. Mielestäni tässä on aivan upea treidausmahdollisuus "ammattimiehille". Pitkäaikasista sijoituksista voi tulla nyt hyvinkin pitkäaikaisia mikäli esim. "kylmä sota" jatkuu vielä vuosia tai vuosikymmeniä. Eilen Venäjän "kolonnan" seurauksena kurssi kävi selväsi alle 23€ ja tänään Putinin Reuters- puheiden jälkeen kurssi nousi suhteellisen voimakkaasti. "Strong trade".

Let us go and grab some green! Good Luck!

-HSEn viimeinen hissipoika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti