keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Fortum, Nokia, Osingot (jälleen), Affecto, Nalle

Kotimainen markkina on avannut tänään miinukselle pääasiassa UPM/NRE/FUM osinkojen irtoamisen vuoksi. Osinkodipit ovat toistaiseksi olleet yllättävän maltillisia Fortumia lukuunottamatta. FUM varoitteli eilen suullisesti Venäjän tavoitteista, mutta analyytikot eivät ole niihin alun perinkään uskoneet, joten kurssi on pitänyt pintansa. Lisämausteen soppaan toivat tämän aamun uutiset Norjan verkkomyynneistä, jotka tuovat maltillista parannusta Q2 tulokseen.

Nokia nousi eilen Kiinan viranomaishyväksyntöjen ansiosta ja nyt katse on vain ja ainoastaan Q1- tuloksessa ja osinkopäätöksessä. Nämä vievät kurssia lähiviikkoina; toivottavasti koilliseen.

Hissipojan osalta osinkokevät alkaa olla pääosin paketissa tämän päivän irtoamisten jälkeen. Suurimmista lähteistäni vielä Affecton yhtiökokus on edessä ja joitakin pienempiä virtoja. Seuraavaksi alan katsomaan rauhallisesti tankkauspaikkoja ns "hyvissä yrityksissä" jatkoa silmällä pitäen.

Vaikka Affecton parin vuoden menestysputki koki kolauksen, muistutan että BI- markkina kasvaa edelleen pitkällä tähtäimellä ja uskon firmaan edelleenkin. Strong tarkkaile for tankkipaikat. Ehkäpä jo ennen osinkoa?

Nalle siirsi sitten kirjansa Ruotsiin. Suomen kansa toivottaa "tervemenoa" ajattelematta sitä että menetämme taas yhden hyvän veronmaksajan onnettoman politiikkamme vuoksi, jossa hyvätuoloiset maksavat veropotista järkyttävän suuren osuuden ja verotusta kiristetään edelleenkin.

Let us go and grab some green! Good Luck!

-HSEn viimeinen hissipoika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti